Lounatar järjestää virkistys- ja tykypäivät yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin. Virkistys- ja tykypäivien tarkoitus on edistää työyhteisön jäsenten työhyvinvointia. Työyhteisön hyvinvointi lisääntyy yksilöiden hyvinvoinnista ja ryhmähengestä huolehtimalla. Lounattaressa keskitytään huomioimaan yrityksenne tai yhteisönne jäsenet yksilöinä ja ryhmän osina. Ammattilaisen roolit tiputetaan ja kollegat pääsevät todella tutustumaan henkilöihin, joita näkevät joka päivä.

 

Lounattaren järjestämissä virkistys- ja tykypäivissä ovat keskiössä tarinankerronta, mystiikka, luonto ja elämykset. Tekemisen kautta yhteisö ryhmäytyy ja rentoutuu. Lounatar tekee yhteistyötä useiden yritysten ja asiantuntijatahojen kanssa, joten erikoisemmatkin toiveet saadaan järjestymään. Miltä kuulostaisi kirkkovenesoutu, lintubongaus tai murhamysteeri?

Lounattaren kautta järjestyy koko päivän organisointi, tai vaihtoehtoisesti ohjelmaa ja elämyksiä sinun järjestämiisi puitteisiin. Kaikki Lounattaren palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, joten saamme varmasti sovittua teillekin sopivan paketin. 

Huomaathan, että esimerkit hintoineen ovat pelkkiä arvioita.

Virkistys- ja tykypäivät

Esimerkkipaketti 1

15 hengen yrityksen virkistyspäivä:

 

Päivän vaellus kansallispuistossa lintuja bongaten ja eväsleipiä syöden, jonka päätteeksi sauna ja kevyehkö ruokailu. Illalla vielä ohjatumpaa tarinankerrontaa nuotion ääressä. 

n. 800€ 

Esimerkkipaketti 2

10 hengen työyhteisössä mättää jokin:

Ongelmien tunnistaminen, tunnustaminen ja ratkaiseminen osallistujille sopivin ja räätälöidyin menetelmin. Toimintaohjeiden ja työ-yhteisön kehittämistyö.  Majoittuminen leirintä-alueella 2 päivää, täyshoito. 

n. 2800€ 

Esimerkkipaketti 3

25 hengen työyhteisön ryhmäytyspäivä:

Päivä Kuusiston linnanraunioilla, jossa keittolounas ja tutustuminen kappelinmäen alueeseen pienryhmätehtäviä suorittaen (mahdollisuus myös esitelmiin tms). Veneellä salmen toiselle puolelle saunaan ja illalliselle. Illalla muurikkalettuja ja tarinoita nuotiolla 

n. 2250€ 

Esimerkkipaketti 4

50 hengen yritys haluaa järjestää ikimuistoiset juhlat:

Lounattaren kautta voidaan järjestää koko juhla, jolloin hinta määräytyy pitopalvelun, juhlapaikan, kuljetuksien, koristeluiden ja järjestettävän ohjelman mukaan. Hinta on n. 2500- 10000€. 

Jos yritys haluaa Lounattarelta juhliinsa ohjelmaa, voi yksittäisistä ohjelmanumeroista- ja työpajoista lukea sivuilta tarinankerronta ja larpit, sekä muut ohjauspalvelut.

© 2017 Kerttu Lehto

Tapahtuma-, ohjaus- ja elämyspalvelu Lounatar

puh. 045 171 0917

email. lounatapahtumat@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now