Lounattaren tarjonta

Lounattaren tarjonta

Lounatar tuottaa tapahtuma-, elämys- ja ohjauspalveluita viihteellisiin ja pedagogisiin tarkoituksiin. Lounatar erikoistuu kohtaamiseen: tarinankerrontaan, larppiin ja draaman keinoihin. Lounatar järjestää ikimuistoisia elämyksiä, kehittää ratkaisulähtöisesti uusia menetelmiä ja kouluttaa erilaisia kohderyhmiä roolityön saloihin. Lisäksi Lounatar tarjoaa konsultaatiopalveluita projektinhallintaan yksilöille ja pienryhmille.

 

Kaikki Lounattaren palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Larpit ja tarinankerronta

tarinankerronta36.jpg

Larp tai tarinankerrontapaja ryhmäyttää toisilleen tuntemattomia ihmisiä tai hitsaa kiinni jo ennestään toisensa tuntevaa porukkaa.  Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua kanssaheittäytyjiin syvemmin ja luoda yhteisiä muistoja.

 

Molemmat sopivat menetelmäksi ongelmatilanteiden ratkaisuun tai kehittämistyöhön. Lounatar erikoistuu larpin ja tarinankerronnan menetelmälliseen käyttöön.

 

Lounatar toteuttaa myös edularppeja. Ne tehdään aina asiakkaan tilauksesta ja opettamaan. Lounattaren edularpit tehdään yhteistyössä opetettavan alan asiantuntijoiden kanssa.

Viihteelliset tavoitteet:

Larp tai murhamysteeri viihdekäyttöön, esim. juhlan teemaohjelmaksi. 30 hlö

n.600-1000€

Pedagogiset tavoitteet:

Tarinankerrontapaja tai larp pedagogiseen (tai edu-) tarkoitukseen, esimerkiksi osana nuorisoleirin ohjelmaa tai senioreille palvelutalossa. 

Jutellaan pedagogisista tavoitteista, kohderyhmästä ja tarkoitusperiin sopivista menetelmistä yhdessä.

n.200-700€ 

Ohjaustyöt

kuvauksista2_edited_edited.jpg

Lounatar tarjoaa sekä pedagogista- että taiteellista ohjausta ryhmille ja yksilöille. Taiteellisen ohjaamisen tavoitteena on saada lopputulokseksi taiteellisesti mahdollisimman korkeatasoinen tuotos. Pedagogisessa ohjauksessa tavoitteena on hyvinvointi, itseluottamuksen ja itsetuntemuksen kasvu (kasvatukselliset tavoitteet).

Lounattaren toiminnan avainsanana on kohtaaminen. Niinpä ryhmänohjaustilanteissakin ryhmän jäsenet kohdataan aina myös yksilöinä ja esimerkiksi esiintymisjännitystä työstettäessä aloitetaan aina tutustumisella ja keskustelulla.

Yksilönohjaus:

Yksilönohjaustunnit räätälöidään aina tarpeen mukaan. Ohjausta saatavilla esimerkiksi esiintymisjännityksen hallintaan, yksittäisen esityksen valmisteluun ja rentoutuksiin.

50€/tunti

Kerhonohjaus:

Esimerkiksi larpkerho tai runokerho joko taiteellisilla tai pedagogisilla tavoitteilla, mahdollisesti myös kehittämistehtävin.

1000-2000€/10 kerran kerho

Retriitit ja viikonloppuleirit:

1400-3500€

Konsultaatiot ja projektinhallinta

Screenshot_2020-03-26_Lounatar_(_lounata

Palautteita tehdyistä konsultaatioista

"Mä laitoin paniikissa viestiä, kun opparin jättöön oli jäljellä kolme viikkoa. Silti sait mun paniikkiaivot jäsenneltyä työkelpoiseen tilaan, ja lopputuloksena oli oppari, mistä todellakin sai olla ylpeä."

"Aivan käsittämättömät projektinhallintataidot."

"Mä oon edelleen niin järjettömän kiitollinen siitä oppariavusta, mitä pystyit mulle antamaan sparraajana ja mentorina, ideapankkina ja tsempparina. Monelle kollegalle, kaverille, tutuille opiskelijoille pystynyt antamaan sitä eteenpäin, mitä mulle opetit."

Projektina valmistuminen:

Tehdään yhdessä sinulle realistinen ja hyvinvointia edistävä suunnitelma ja aikataulu opinnäytetyön, gradun tai muun itsekuria vaativan projektin tekemiseen. Sis. aloitustapaamisen ja kaksi seurantatapaamista.

80€

Pienryhmäohjaus:

Jos tiimityö mättää, tässä työpajassa ongelma tai kehittämistarve tunnistetaan, tunnustetaan ja sen ratkaisemiseksi kehitetään toimintamalli, jonka tekemiseen ja noudattamiseen sitoutuvat kaikki tiimin jäsenet.

300€ (kesto yhden päivän.)

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Jätä tarjouspyyntö, yhteistyöehdotus tai terveiset. Vastaan mitä pikimmiten!

Nimi *

Email *

Puhelin

Otsikko

Viesti

Kiitos viestistäsi! Palaan asiaan mitä pikimmiten.